Moj račun      
0

BLOG


Kategorija: Ozaveščamo
17.10.2019
Z LUDADU lase negujete in obenem okolje varujete

Deli s prijatelji:
Ludadu v svoji preprostosti deluje ozaveščeno. Sijaj želi imeti v laseh, ne v razkošnih pošiljkah, ki jih posreduje svojim obiskovalcem. Njeni slogani so kratki, jasni in odločni: "Manj je več", Z roko v roki z naravo", Razmišljaj ozaveščeno - deluj ozaveščeno."

Za svoje poslanstvo si je izbrala, da s svojo ponudbo skrbno izbranih profesionalnih izdelkov na enem mestu pomaga ljudem, da zase izberejo tiste izdelke, ki ustrezajo njihovemu stanju las in/ali lasišča, želenim učinkom in pravilni uporabi. Vsakomur lahko ponudi rešitev, ki se v veliki meri na laseh odraža že po prvi uporabi. Ni pristašinja kopičenja številnih izdelkov, temveč zagovarja skrbno izbran asortiman, ki pa se redno in pravilno uporablja.

Svojo ponudbo predstavlja na preprost, pregleden in nazoren način. Želi si, da njeni obiskovalci prepoznajo pomen vrhunskih izdelkov, ki naredijo razliko pri uporabi in obenem omogočajo tudi manjšo količinsko uporabo negovalnih izdelkov. 

Vse izbrane izdelke v njeni trgovini bo skrbno zaščitila z recikliranim papirjem, jih zložila v kartonski paket in zaprla s papirnatim trakom. Za prepoznavnost pošiljke uporablja papirnato nalepko. Sestavine, ki so nujno potrebne za pošiljke, so iz materialov, ki minimalno vplivajo na okolje. Prejemnikom pošiljke omogočajo, da jih lahko primerno sortirajo ali kakor koli sami nadalje uporabijo. 

Podobno velja za vso embalažo samih izdelkov, za katero že sami proizvajalci poskrbijo, da se po uporabi lahko ustrezno sortira.

Celotno njeno delovanja Ludadu izvaja na čim bolj ekonomičen, preprost, a obenem zanimiv in privlačen način. Na enem mestu je zbrala ponudbo izdelkov, ki v profesionalnem frizerskem svetu predstavlja najvišja mesta po kakovosti, napredni tehnologiji, otipljivih in vidnih učinkih ter maksimalni podpori lasem in lasišču. 

Naredila pa je še korak naprej: nege, ki se kot začetni tretmaji izvajajo v frizerskem salonu, so dobile podaljšek v negi doma, z enakimi izdelki. S tem omogoča vsakemu posamezniku, da sam lahko postane skrbni negovalec svojih las ter brezmejni kreator svojih pričesk.  

Poseben poudarek Ludadu daje svetovanju frizerskih strokovnjakov pri izbiri pravega izdelka v salonu in nato pri pravilni uporabi doma. Še tako dober izdelek ne more narediti optimalnega učinka na laseh, za katere ni primeren. Lahko pa naredi vrhunski rezultat, če upoštevamo vrsto in stanje las ter ga pravilno uporabimo. Zatorej, Ludadu je tudi odlična svetovalka, ki zna tudi odsvetovati določen izbor in predlagati bolj primernega.

Ozavestimo svoje izbore in z manj izdelki, a tistimi pravimi, negujmo in skreirajmo pričeske, ki si jih želimo. To bo vodilo v naše skupno zadovoljstvo, sodelovanje in dobro počutje v okolju.