Moj račun      
0

Naša zgodba

          
LUDADU je tista cool in zabavna prijateljica z vedno perfektno pričesko. Čeprav spremlja vse modne trende, je njen stil unikaten. Tak, kot je ona sama. 
 
Najvišja kakovost izdelkov ji ni dovolj. Zaveda se pomembnosti izvora in pridelave sestavin izdelkov, ki jih uporablja. Predstavlja vam skrbno selekcioniran izbor izdelkov z visoko kakovostnimi naravnimi sestavinami, ki so izjemno učinkovite in blagodejne. 
 
Nikoli ni in ne bo podpirala testiranja izdelkov na živalih ali kakršne koli druge oblike krutosti do njenih "prijateljev s kožuhi". Svojim hišnim ljubljenčkom omogoča vrhunsko nego, kot jo uporablja tudi sama. 
 
Podpira razvoj novih tehnologij v sodelovanju z naravo. Napredna odkritja in naravne vire uporablja z zavestjo, da ne pripada zadnji generaciji na tem planetu. S svojim zgledom želi prispevati k večjemu povezovanju med ljudmi, k racionalni uporabi materialnih dobrin in k izbiram, ki vodijo v minimalno obremenitev okolja. 
 
V skrbi za planet se zavzema za sajenje dreves, zaščito živali, ohranjanje naravnih virov in je trajnostno usmerjena. Svojim naslednikom želi predati ta svet lepši in boljši, kot ga je prejela. 
 
Z zavedanjem, da smo vsi povezani in posledično soodvisni, deli svoje navdušenje z vami in predstavlja izdelke, ki so trajnostno naravnani, tehnološko dovršeni in prispevajo k ohranjanju narave. 
 
 
 
 
 
 

Ne