Moj račun      
0

BLOG


Kategorija: Svetujemo
17.10.2019
Spomin na poletje izgleda bolje na razglednicah kot laseh

Deli s prijatelji:
Poletni sončni žarki puščajo posledice na laseh in lasišču, če nismo sproti poskrbeli za njihovo zaščito. Pa vendar, rešitev vedno obstaja.

Izsušeni, osvetljeni in poškodovani lasje z uničenimi konicami potrebujejo nego, ki jim bo vrnila vlago, jih obnovila, okrepila ter jim omogočila, da se jim vrne sijaj. Zelo verjetno pa bo dobrodošlo tudi srečanje s frizerskimi škarjami, ki bodo odstranile odmrle, razcepljene in utrujene konice las. Lomljenje las je lahko tudi posledica nepravilne lasne nege in neprofesionalne frizerske storitve pri barvanju ali beljenju las.

Vlažilni keratinski šampon obnovi vsak pramen in povrne lasem bolj zdrav videz. Izvleček havajskega ingverja uravnoteži vlago v laseh, obnavlja suhe ter krhke lase in zagotovi večjo voljnost ter sijaj. Primeren je za vsakodnevno uporabo ter ne vsebuje parabenov in sulfatov.

Za še boljši rezultat priporočamo uporabo šampona skupaj s tedensko globinsko masko Keratin Intensive Treatment, ki čudovito obnavlja in napolni suhe lase, jim povrne vlago, gladek videz in sijaj. Izboljša lasno strukturo. Idealna je za barvane in kemično obdelane lase.

Več izdelkov za nego poškodovanih in suhih las najdete tu.