Moj račun      
0

BLOG


Kategorija: Ozaveščamo
12.09.2019
Razveselimo Zemljo z okolju prijaznimi izdelki za nego las

Deli s prijatelji:
Linija TEA TREE dokazuje, da je tudi kozmetična blagovna znamka lahko okolju prijazna ter učinkovita.

Tea tree izdelki osvežilno popestrijo in obogatijo čas pod tušem s svojimi rastlinskimi sestavinami in aroma terapevtskimi dišavami, primernimi za vse tipe las. Emabalaža in papir sta narejena iz recikliranega materiala ter obnovljivega bambusa. 

Podjetje Paul Mitchell že več let sodeluje z okoljevarstveno organizacijo ReforestAction s sedežem v Parizu, ki omogoča ljudem posaditi drevo preko spletne platforme ter na ta način preprečiti krčenje gozdov. 

Glavni izvršni direktor podjetja John Paul DeJoria je že dolgo zelo cenjena osebnost zaradi okolju prijaznega delovanja in poslovanja ter je bil imenovan za inovatorja leta na podelitvi nagrad za okoljevarstveni pristop "Environmental Media Awards". 

IZKLJUČNO SONČNA ENERGIJA

Leta 1983 sta Paul Mitchell in John Paul DeJoria ustanovila znamenito, trajnostno usmerjeno in izključno na sončno energijo naravnano posestvo Awapuhi Farm na Havajih. Trajnostno delovanje je še vedno in bo ostala glavna misija podjetja. 


UPORABA RECIKLIRANE EMBALAŽE

V času praznikov in obdarovanj ter pakiranja Tea Tree izdelkov v zabavne, praznične in številčno omejene sete, je glavni cilj podjetja promocija trajnostnega delovanja in usmerjenosti. Uporablja se ekološko naravnana embalaža, kot je 100 % reciklirani papir, tudi iz darilnih škatel iz prejšnjih let. 
 

Podpirajmo in varujmo planet z uporabo izdelkov linije Tea Tree