Moj račun      
0

BLOG


Kategorija: Predstavljamo
28.11.2019
Nagradna igra "Adventni koledar Ludadu"

Deli s prijatelji:
Na Facebook strani Ludadu bo od 1.12.2019 do vključno 25.12.2019 potekala Nagradna igra "Adventni koledar Ludadu", v kateri se sodelujoči potegujejo za dnevne nagrade. 

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri "Adventni koledar Ludadu"
 
1. ORGANIZATOR
Organizator nagradne igre je podjetje Sojer d.o.o., ki na Facebook strani Ludadu obvešča obiskovalce o svojih aktivnostih  (v nadaljevanju organizator). 
 
2. SODELUJOČI
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi uporabniki družbenega omrežja Facebook, ki:
- so starejši od 18 let oz. so mladoletne osebe, ki jih zastopa oseba, starejša od 18 let, ki sme po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila v nagradni igri sodelujočo mladoletno osebo zastopati,
- niso pravne osebe, 
- niso zaposleni oz. njihovi družinski člani niso zaposleni pri organizatorju.
 
Sodelovanje je brezplačno.
 
3.  ČAS TRAJANJA 
Nagradna igra bo potekala od 1.12.2019 do vključno 25.12.2019. Vsak dan bo organizator predstavil novo nagrado in način sodelovanja v njej. Vsak naslednji dan bo organizator objavil ime nagrajenca/nagrajenke, ki je bil izžreban med sodelujočimi prejšnjega dne. 
 
4. NAGRADE
Vsak dan bo organizator podaril en izdelek različnih profesionalnih blagovnih znamk za nego las in lasišča ter brkov in brade. Nagrada bo dnevno predstavljena in ni prenosljiva ter je ni mogoče zamenjati za gotovino ali drug izdelek v denarni protivrednosti nagrade. Posamezna fizična oseba lahko prejme tudi več nagrad v času trajanja nagradne igre, če je bila izžrebana na dnevni osnovi.
 
5. POTEK NAGRADNE IGRE
Za sodelovanje v nagradni igri sodelujoči:
- všečkajo spletno Facebook stran Ludadu,
- všečkajo dnevno objavo nagrade,
- delijo objavo na svoji spletni strani, 
- odgovorijo na zastavljena vprašanja,
- označijo prijatelje, katere bi želeli obdariti.
 
Na dnevni objavi nagrade lahko sodelujoči sodeluje samo enkrat.
 
6. IZBOR NAGRAJENCEV
Med vsemi sodelujočimi, ki izpolnjujejo pogoje za sodelovanje v nagradni igri, bo organizator vsako jutro izžrebal nagrajenca prejšnjega dne in objavil njegovo ime. 
 
7. OBVEŠČANJE NAGRAJENCEV
Organizator nagradne igre bo ime nagrajenca objavil pod posamezno Facebook objavo in ga pozval, da se najkasneje v 3 delovnih dneh od objave odzove in najkasneje v 8 dneh od objave posreduje vse potrebne osebne podatke: ime, priimek, domači naslov in kontaktno številko. Če se nagrajenec na sporočilo ne odzove in ne pošlje podatkov v opredeljenem časovnem obdobju, se nagrade ne podeli. 
 
8. UPORABA IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV 
Organizator se zavezuje, da bo osebne podatke nagrajenca varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. 
 
Podatki se hranijo zgolj in samo za potrebe nagradne igre in za čas enega leta, ki ga določa informacijski pooblaščenec. 
 
Posredovanje podatkov je prostovoljno. V kolikor potrebni podatki, navedeni v 7. členu ne bodo posredovani, sodelovanje v nagradni igri ne bo mogoče oziroma izročitev nagrade ni dovoljena. 
S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči dovoljuje, da organizator zbira, hrani ali kako drugače obdeluje naslednje vrste osebnih podatkov: ime, priimek, poštni naslov, kontaktna telefonska številka, elektronski naslov, in sicer za namene izvedbe nagradne igre oziroma izpolnjevanja obveznosti do nagrajencev ter za interne namene. 
 
Sodelujoči v nagradni igri imajo v skladu s predpisi s področja varstva osebnih podatkov pravico zahtevati vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris osebnih podatkov. Svojo zahtevo lahko pošljejo na elektronski naslov: home@ludadu.com
 
9. ODGOVORNOSTI ORGANIZATORJA 
Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za:
- nedelovanje oziroma tehnične motnje, ki bi lahko začasno motile uporabo storitve Facebooka,
- vsakršne posledice, ki bi jh prijavitelj ali sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri,
- organizator ne nosi nobenih stroškov, ki pri prijavitelju ali sodelujočemu nastanejo zaradi sodelovanja v nagradni igri. 
 
10. SPLOŠNE DOLOČBE
Nagradna igra poteka v skladu s slovensko zakonodajo. Sodelujoči soglašajo s pravili in pogoji nagradne igre, kar potrdijo s podanim komentarjem pod posamezno Facebook objavo, ki je v skladu s pogoji sodelovanja v nagradni igri, navedenimi v 5. členu. 
 
Nagradna igra ni v nobeni povezavi s podjetjem Facebook. Odgovoren za nagradno igro kot tudi za njeno tolmačenje je izključno organizator. 
 
Pravila o sodelovanju so na voljo od 29.11.2019 do 27.12.2019 na spletnem naslovu Adventni koledar Ludadu, po zaključku nagradne igre pa na sedežu organizatorja. Povezava do pravil je objavljena tudi v opisu pozamezne Facebook objave organizatorja. 
 
Prepovedana je uporaba kakršnih koli računalniških kod, škodljivih programov ali česarkoli drugega, kar bi lahko motilo nagradno igro, jo onesposobilo, ji škodovalo ali omogočilo njeno zlorabo. Zaradi takšnega ravnanja so sodelujoči, z njim povezane osebe ali skupine oseb lahko izključeni iz sodelovanja v nagradni igri. 
 
Organizator si pridržuje pravico, da zaradi nepredvidenih okoliščin kadarkoli in brez predhodnega obvestila začasno prekine ali konča nagradno igro. 
 
Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za nedelovanje omrežja Facebook in posledično nedelovanje spletne storitve, ki je posledica izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo storitve.
 
Za vsa morebitna vprašanja se sodelujoči lahko obrnejo na organizatorja, in sicer po e-pošti: home@ludadu.com ali na telefon: 01/241 40 48.