Moj račun      
0

BLOG


Kategorija: Predstavljamo
01.08.2019
Moroccanoil

Deli s prijatelji:
Zgodba Moroccanoil se je začela z izjemno poškodovanimi lasmi soustanoviteljice Carmen Tal, kateri je bilo v frizerskem salonu ponujeno zdravljenje z oljem, ki takoj preoblikuje lase iz poškodovanih v sijoče, gladke in obvladljive.


Navdušena nad rezultatom, je skupaj z možem zbrala skupino strokovnjakov in vizionarjev, ki je razvila posebno formulo zdravljenja las z oljem. Rezultat so Moroccanoil izdelki, ki so popolnoma spremenili lepotno industrijo.

Moroccanoil izdelki za nego vseh vrst las so učinkoviti in enostavni za uporabo. Poznani so po svoji lahki teksturi, uporabi, ki daje naraven videz in edinstvenemu načinu takojšnje absorpcije v lase, brez ostanka. Ekskluzivna formula, poleg naravne gladkosti in sijaja, izboljšuje stanje las, ki so z vsako uporabo bolj zdravi in lepi.

Za svojo blagovno znamko so jo vzeli največji svetovni zvezdniki, modni, filmski in televizijski stilisti, uredniki najprepoznavnejših modnih revij in ženske po vsem svetu.

Poleg neomajne zavezanosti k proizvodnji izdelkov najvišje kakovosti, je podjetje ponosno tudi na zagotavljanje enakih priložnosti in varnih delovnih mest po vsem svetu. Kot globalno podjetje z več mednarodnimi izpostavimi, ostaja v celoti zvesto vlaganju v skupnosti, ki jim služi.

Vse izdelke blagovne znamke Moroccanoil najdete tu.