Moj račun      
0

BLOG


Kategorija: Predstavljamo
15.07.2020
Lazartigue: čista in zelena lasna rešitev

Deli s prijatelji:
Pionir frizerstva Jean-Francois Lazartigue se je že v samem začetku v letu 1976 osredotočil na razvoj izdelkov za nego las z visoko koncentracijo čistih rastlinskih izvlečkov.

Vsak izdelek za nego las je obogaten z vsaj 89 % naravnih sestavin. Na vsakem izdelku je naveden natančen odstotek sestavin naravnega izvora. 


Uporabljena so samo rastlinska olja, vsi izdelki so brez sulfatov in silikona. Zaradi spoštovanja do narave so vse formule izdelkov registrirane pri British Vegan Society, mednarodnem standardu, ki zagotavlja, da te formule ne vsebujejo nobenega izdelka ali stranskega proizvoda živalskega izvora in da ne vključujejo nobene živali v njihovem razvojnem procesu.

Blagovna znamka Lazartigue deluje v partnerstvu z naravo. Razvija izdelke, ki so pravični do planeta in skrbi za zmanjšanje vpliva na okolje. Vsi izdelki so proizvedeni v Franciji. Embalaža je 100 % reciklirana. Vsa rastlinska črnila, ki so uporabljena na škatlah in steklenicah so biološko razgradljivega rastlinskega izvora. 


Linije izdelkov za lase:

- Extra gentle za vsakodnevno nego,

- Repair za poškodovane in občutljive lase,

- Nourish za suhe in goste lase,

- Nourish-light za suhe in tanke lase,

- Colour Protect za barvane lase,

- Volumize za tanke lase,

- Rebalance za mastno lasišče,

- Fortify proti izpadanju las,

- Clear in Purify za lase in lasišče s prhljajem,

- Calm za občutljivo lasišče.



O negi las razmišljajo drugače: ne spreminjajo narave vaših las, ampak razkrivajo njeno lepoto. Prilagodijo se življenjskemu slogu in okolju, v katerem živite - vsakemu lasu lahko ponudijo svojo prilagojeno formulo.  

Vse izdelke Lazartigue si lahko ogledate tukaj

Čista profesionalna lasna kozmetika v sobivanju in sodelovanju med naravo in človekom.