Moj račun      
0

BLOG


Kategorija: Ozaveščamo
17.10.2019
Ko gre za lase, ne glede na to, kje ste

Deli s prijatelji:
Rešitev za vsak izziv z lasmi in lasiščem je sedaj na voljo na enem mestu, do katerega vas loči le klik. Profesionalni izdelki za nego in oblikovanje las svetovno priznanih blagovnih znamk omogočajo, da prav vsak lahko najde ustrezno nego svojih las: ženske, moški, otroci in celo hišni ljubljenčki. Vsi tisti, ki vam ni vseeno, kako so surovine pridelane, kako se uporabljajo in kakšne učinke imajo na laseh in lasišču, boste sami lahko izbrali prave izdelke zase. 

Usmeritev pri izbiri sestavin je vse bolj ekološka, približujoča naravi, s poudarkom, da se ne izkorišča naravnih virov prekomerno. Na področjih, ki so z desetletji postala opustošena in zanemarjena, se z večletno pripravo zemlje, seje in sadi rastlinje, ki služi za naravno pridelavo sestavin izdelkov. 

Najnovejša znanstvena dognanja, katerih rezultat je razvoj novih tehnologij, omogočajo manjšo porabo sestavin zaradi boljšega izkoristka posameznih delov rastlin in njihov prenos preko različnih vrst tehnologije v notranjost las ali lasišča. Posledično z manjšo količino izdelka skrbno izbranih sestavin in njihovih kombinacij dosežemo boljši in hitrejši učinek.

Profesionalne izdelke uporabljamo v bistveno manjših količinah naenkrat, kot izdelke široke potrošnje. Govorimo namreč o bistveno bolj koncentriranih izdelkih, ki z majhno količino dosežejo vrhunske rezultate. Uporaba večje količine je tako povsem nesmiselna in ne daje boljšega rezultata, prej obratno - preveč negovani lasje so obteženi in težji za oblikovanje pričeske, da o nepotrebnem trošenju izdelka niti ne govorimo. Velja torej osnovno pravilo: manj je več. 
 
Zaradi manjše enkratne uporabe, posamezen izdelek uporabljamo bistveno dlje časa. Tako prispevamo tudi k varovanju okolja, saj kopičimo manj embalaže in v odtok spuščamo manjšo količino izdelka, pri čemer je ta sestavljena iz skrbno izbranih sestavin, ki ne uničujejo okolja. 

Učinki profesionalnih izdelkov so opazni že po prvi uporabi, najhitreje na mokrih opranih laseh. Govorimo tako o vizualni razliki kot tisti, na otip. Z uporabo izdelkov tako doma nadaljujemo profesionalno nego, ki smo jo začeli pri svojem frizerju. Pomembna je samo prava izbira izdelkov, kar pa nam omogoča Spletna trgovina Ludadu, kjer je vsak izdelek predstavljen po vrsti las, načinu uporabe in kombinaciji z drugimi izdelki. Pravilna uporaba izdelkov zagotavlja optimalen rezultat, ki velikokrat preseže pričakovanja uporabnika. 

Z namenom, da so izdelki priročni tudi za na pot, v torbico ali na počitnice, jih boste kar nekaj našli tudi v potovalni velikosti embalaže. To omogoča, da bodo vaši lasje skrbno negovani in zaščiteni tudi v času odsotnosti od doma. Zdravi, negovani lasje vam bodo svojo hvaležnost vračali z vašim dobrim počutjem, lepim sijočim videzom in tudi pohvalami okolice.