Moj račun      
0

OL No. 3 Hair Perfector

NOVO

OL No. 3 Hair Perfector Kremna emulzija za nego poškodovanih las

Kremna emulzija ščiti in podaljša obstojnost obnovljenih disulfidnih vezi v lasni strukturi, zato so lasje videti zdravi in brez poškodb dlje časa. Neguje in obnavlja poškodovane ter uničene lase ter preprečuje izpiranje in bledenje barve las.
Brez silikonov, sulfatov, ftalatov, DEA, aldehidov in ni testiran na živalih.
OLAPLEX No. 3 NI regenerator, maska, nevtralizator ali vlažilni tretma.
Deli s prijatelji:
27,00 €

Vsebina:

100 ml

KoličinaAli je za obnovo las dovolj le uporaba No. 3?

Lasje se poškodujejo ob vsakem kemičnem postopku, zato jih je potrebno med vsakim takim postopkom zaščititi. OLAPLEX je 3-delni tretma, zato za najboljše rezultate svetujemo uporabo vseh treh izdelkov. OLAPLEX No.1 in OLAPLEX No. 2 uporabi frizer pri postopku barvanja v salonu. OLAPLEX No. 3 pa uporabljamo doma, kot podaljšek salonske nege. Tudi če ne boste uporabili OLAPLEX No.1 in OLAPLEX No. 2 lahko še vedno uporabite OLAPLEX No. 3, saj tudi samostojna uporaba OLAPLEX No. 3 obnavlja poškodovane in uničene lase oz. disulfidne vezi.
Nanesemo na čiste vlažne lase (oprane s šamponom in osušene z brisačo, brez uporabe regeneratorja) in pustimo delovati vsaj 20 minut do 2 uri. Čas delovanja lahko podaljšamo tudi na cel dan ali noč. Lase zavijemo v folijo ali v vlažno brisačo. Lase po koncu postopka speremo, šamponiramo in nadaljujemo z uporabo regeneratorja, maske in ostalih izdelkov za nego las. OLAPLEX No. 3 uporabimo samostojno, kot obnovitveni tretma za nego las doma, enkrat tedensko.