Moj račun      
0

Novelius Medical hidrokolagen

Novelius Medical hidrokolagen Kolagen v prahu

Hidrokolagen izboljšuje hidriranost, gladkost in prožnost kože, izboljšuje čvrstost las ter preprečuje nastajanje globokih gub.
Glicin, lizin, hidroksiprolin in hidroksilizin, ki so glavni gradniki kolagena v telesu, predstavljajo večinski delež vsebnosti aminokislin v hidrokolagenu, koncentracija teh pa je do 20-krat višja kot v drugih virih proteinov. Hidroksiprolin in hidroksilizin pa nista prisotna v prehrani, zato je vsebnost teh v hidrokolagenu zelo pomembna.
Hidrokolagen ne vsebuje sladkorja, umetnih sladil, emulgatorjev, konzervansov ali kakršnih koli drugih umetnih dodatkov. Ravno tako ne vsebuje vitaminov ali drugih snovi, ki bi lahko vplivali npr. na rast nohtov ali las, tako, da so vsi učinki izključno posledica le nove tvorbe novega kolagena v telesu.
Deli s prijatelji:
62,90 €

Vsebina:

28 x 6 g

KoličinaHidrokolagen je sestavljen iz izbranih najkakovostnejših kolagenskih peptidov, obogaten z optimalnim razmerjem za tvorbo vseh tipov kolagena v telesu ključnih aminokislin. Je iz naravnih in čistih sestavin, brez dodanih umetnih sladil, umetnih arom, emulgatorjev ali konzervansov. Ne vsebuje GSO, MSG, težkih kovin, laktoze ali glutena. 98% absorbcija.

Kaj je kolagen? 

Je najpogostejša beljakovina v človeškem telesu (predstavlja 30 % vseh beljakovin v telesu). Ne nahaja pa se le v koži, ampak je ključna beljakovina tudi v kosteh, sklepih, kitah in hrustancu, roženici, žilah, mišicah, notranjih organih, laseh in nohtih. 

Novelius Medical hidrokolagen je nastal kot plod dolgoletnih izkušenj in znanja dermatologov in nutricionistov, združenih s tehnologijo vodilnega francoskega laboratorija na področju kolagenskih peptidov. Hidrokolagen vsebuje skrbno izbrane kolagenske peptide najvišjega razreda kakovosti z molekulsko maslo 2000 Daltona, ki so pridobljeni iz globokomorskih rib. Peptidi so obdelani tako, da se v želodcu praktično ne razkrajajo, ampak se skoraj nedotaknjeni absorbirajo v krvni obtok in iz tam v ciljna tkiva, kjer je kolagenskih primanjkljaj največji. Obogaten je z optimalnim razmerjem aminokislin, ki so ključni gradniki vseh tipov kolagena v telesu. Odlikuje ga kar 98 % absorbcija. 
Kolagenski peptidi v hidrokolagenu stmulirajo fibroblaste za tvorbo novega kolagena, elastina in hialuronske kisline. 

Za hidrokolagen je klinično dokazano, da izboljšuje hidriranost, gladkost in prožnost kože, izboljšuje čvrstost las ter preprečuje nastajanje globokih gub. 

Sestavine:
hidroliziran morski kolagen (iz rib), grenivka v prahu (koncentriran sok grenivke), naravne arome grenivke z ostalimi naravnimi aromami, barvilo: beta-karoten, sladilo: steviol glikozidi, koncentrat soka rdeče pese. 
 
Priporočeni dnevni odmerek in navodila za uporabo: 1 do 2 vrečki na dan. 
Vsebino vrečke vmešajte v 200 ml vode ali tekočine po vaši izbiri in mešajte, da se popolnoma raztopi, saj se tako najhitreje absorbira v organizem. Izdelek uživajte najmanj 3 mesece za doseg vidnih rezultatov. Ker po 25. letu kolagen v telesu začne upadati, je priporočljivo redno dodajati kolagenske peptide. Izdelek nima kontra indikacij, zato je čas uživanja lahko neomejen.