Moj račun      
0

PM Tea Tree Hemp Multitasking Spray

NOVO

PM Tea Tree Hemp Multitasking Spray Večnamenski sprej za lase

Sprej nahrani, razpleta, poveča sijaj ter obenem še obvladuje krepast videz in oblikuje z lahkim spominom. Obogaten je s konopljinim oljem in z beljakovinami bogatimi izvlečki konoplje, ki hranijo vsak pramen las.
Deli s prijatelji:
26,80 €

Vsebina:

200 ml

KoličinaLinija Tea Tree Hemp podarja zemeljsko, aromaterapevtsko izkušnjo, ki nas popelje v naravo. Dišava z notami bergamota, evkaliptusa, zimzelene rastline in cedrovine. 

Med prvimi brez testiranja na živalih, varni za barvane lase, brez sulfatov in parabenov, veganski, poporabniška reciklirana plastika (PCR). 
Majhno količino izdelka nanesemo na vlažne lase, osredotočimo se na predel od sredine dolžine do konic las. Lahko se uporablja kot osnova pred nanosom ostalih izdelkov za oblikovanje za razpletanje in navlažitev las. Popršimo na lase in pustimo, da se posuši na zraku ali uporabimo pri sušenju las s pomočjo sušilca in krtače.

NASVETI:
Tanki ali zdravi lasje: zmerno razpršimo na roke in nanesemo od sredine dolžine do konic las.
Srednji do debeli lasje: popršimo neposredno na lase, osredotočimo se na predel od sredine dolžine do konic las ali na mesta, kjer lasje potrebujejo večjo nahranitev. Za večji sijaj in voljnost enkrat popršimo Hemp Replenishing Hair & Body Oil po vlažnih konicah.
Suhi ali poškodovani lasje: nanesemo sprej na poškodovane dele las pred nanosom ostalih izdelkov za oblikovanje las. »Z malo se daleč pride«, zato le rahlo popršimo, kjer je potrebno.
Za kodraste ali razpršene videze: nanesemo ustrezno količino spreja na lase in pustimo, da se posušijo na zraku ali uporabimo difuzor za oblikovanje želenega končnega videza. Za dodatno navlažitev las in definicijo nanesemo en iztisk Hemp Replenishing Hair & Body Oil na suhe lase.