Moj račun      
0

BLOG


Kategorija: Predstavljamo
06.08.2020
Eco Therapy Revive - Maria Nila

Deli s prijatelji:
Nova oživitvena nega za lase blagovne znamke Maria Nila, ki omogoča micelarno tehniko čiščenja.

Pri vseh izdelkih je uporabljena reciklirana embalaža odpadne plastike iz oceanov, s čimer prispevate tudi vi k oživitvi narave. 98 % sestavin v izdelkih je naravnega izvora, s certifikatom Ecocert. 

Kaj je micelarna tehnika čiščenja?

Imamo skupino molekul: polovica je vodotopnih, polovica pa topnih v maščobi. Z uporabo maščob in v vodi topnih molekul, vsebovanih v izdelkih Eco Therapy Revive, raztopimo ostanke izdelkov in maščobe, ki so se nabrale na laseh. Voda jih enostavno izplakne. 

Ko te molekule dodamo šamponu, se spremenijo v micele. Z uporabo šampona, bodo miceli vsrkali maščobe in ostanke izdelkov v molekule. V teh molekulah je tako zbrana vsa nečistoča. Ko pri izpiranju las dodajamo vodo, odplaknemo tudi te molekule z vso nečistočo. 

Vsi izdelki nove linije Eco Therapy Revive vsebujejo: 

- sok listov aloe vere, ki ima vlažilni, pomirjujoč in zdravilen učinek, 

- botanične proteine, ki so sestavljeni iz hidroliziranih proteinov ohrovta, korenčkovih in limoninih proteinov. Vsi skupaj povečujejo količino vlage v laseh,

- izvleček lanenih semen, ki ima sposobnost, da vsrka proste radikale in je zato odlična sestavina za ohranjanje sveže in živahne barve las. 

Novo linijo izdelkov bogati oživljajoč vlažilni šampon, balzam in maska. Izdelki so primerni za vse vrste las. So 100 % veganski, vsi brez parabenov, sulfatov in silikonov. 

Oglejte si celotno linijo izdelkov na tej povezavi.