Moj račun      
0

BLOG


Kategorija: Predstavljamo
07.01.2020
Davines izdelki - trajnostna lepota

Deli s prijatelji:
"Biti najboljši za svet, kreatorji dobrega življenja skozi lepoto, etiko in trajnost," je vodilo blagovne znamke Davines. 

Davines nudi svoje izdelke vse od leta 1983, ko se je v Parmi v Italiji (Davines Village) pričel razvoj prvih izdelkov. 

Vsak Davines izdelek je rojen intuitivno, nato pa izdelan v obrtniškem duhu, podprtim z najnaprednejšo kozmetično tehnologijo. Davines Village kot arhitekturni projekt odraža dušo podjetja skozi njegove vrednote. Osredotočen je na dobro počutje vseh tistih, ki tu delajo in predstavlja prostor, kjer v harmoničnem ravnovesju sobivata etika in estetika.

Rezultat iskanja slik za davines village

Vse sestavine izdelkov so naravnega izvora. Proizvodnja izdelkov poteka z obnovitveno elektično energijo. Pakiranje izdelkov ima minimalen vpliv na okolje. 

Davinesov stil je inspiriran s preprostostjo, harmonijo in dobrim okusom. Pri kreiranju lepote želijo opogumljati ljudi, da poskrbimo zase, za okolje, kjer delamo in živimo in za vse stvari, ki jih imamo radi. 

Trajnost pomeni tudi odgovornost, ki jo dolgujemo sebi, ljudem, s katerimi delamo in svetu, v katerem živimo in delujemo.

V Davinesu verjamejo, da živeti ravnovesje med Lepoto in Trajnostjo, kar imenujejo "trajnostna lepota" lahko izboljša naša življenja in svet okrog nas. 

Rezultat iskanja slik za davines group products

Davines tudi v naši spletni trgovini Ludadu nudi širok izbor:
- šamponov,
- balzamov,
- losjonov,
- mask za lase, 
- krem in olj za lase,
- sprejev,
- styling izdelkov. 

Samo še klik tukaj in sprehodite se med izdelki čudovite profesionalne blagovne znamke Davines. 


Rezultat iskanja slik za davines group products