Moj račun      
0

BLOG


Kategorija: Predstavljamo
09.07.2020
Barvne maske Schwarzkopf Professional

Deli s prijatelji:
Zagotovo ste na trgu že opazili veliko število barvnih mask in balzamov za lase različnih blagovnih znamk. V ponudbah so raznovrstni odtenki, različna obstojnost na laseh, različna uporaba in tudi rezultat v kakovosti las. 

Danes vam predstavljamo profesionalne barvne maske Schwarzkopf Professional, ki so razdeljene v dve skupini: 

1) intenzivno pigmentirane (Bonding Color Mask) barvne maske v živih odtenkih, ko so močna roza, rdeča, modra, vijolična, oranžna in rumena. Te maske intenzivno tonirajo in krepijo lasne vezi, globinsko negujejo in lasem dajejo takojšen sijaj. Keratin in pantenol poskrbita, da se zunanja lasna kutikula zapre. V kolikor želimo bolj pastelne tone, jih uporabimo skupaj z masko Clear Bonding Mask. Obstojnost maske je do 15 pranj, v kolikor je čas delovanja 20 minut. 

2) barvne maske v različnih, manj intenzivnih odtenkih, ki omogočajo barvno toniranje, okrepitev in osvežitev dolžin in konic, nudijo globinsko nego in takojšen sijaj. Vračajo živahnost barve. Obstojnost je do 12 pranj, v kolikor je čas delovanja 10 minut. Rezultat in obstojnost se razlikujeta glede na stanje las, osnovno barvo in čas delovanja.

Pri izbiri barvnih mask je potrebno upoštevati svojo naravno barvo las oziroma pri barvanih laseh trenutni odtenek, da dobimo želeni učinek. Celotna paleta barvnih mask Schwarzkopf Professional je razvidna iz spodnje tabele. V naši spletni trgovini Ludadu boste pri vsaki barvni maski našli informacije, kakšna mora biti vaša osnova las, da boste skreirali želeni odtenek.

V poletnih mesecih si lahko ob vsakem nakupu barvne maske Schwarzkopf Professional kot DARILO izberete en izdelek za oblikovanje las. Izbirate lahko med štirimi različnimi:

- OSIS Sand Clay, 85 ml: teksturna glina, ki nudi srednje močno utrjevanje in mat zaključek,

- BC Curl Power 5, 125 ml: krema za kodre z globinsko hidracijo in 48-urno definicijo las,

- Blond Me Warm Mask, 200 ml: pigmentirana intenzivna maska za blond lase,

- Mad About, 150 ml: suhi šampon za osvežitev las. 


Barvne maske ne nadomeščajo barv za lase, temveč z njimi popestrimo svoj odtenek las za določen čas. Se izpirajo in ne škodujejo lasem. Z njimi lahko preizkušate različne nianse, brez da bi zaradi tega upadla kakovost las. Ravno nasprotno: lasje so še bolj negovani, sijoči in imajo izraženo teksturo.

Za še širši izbor profesionalnih barvnih mask in balzamov različnih blagovnih znamk lahko kliknete tu in izberete odtenek, ki vas trenutn navdihuje. Uporaba vseh barvnih mask je enostavna, hitra in s takojšnjim rezultatom. V kolikor se vam pojavijo dodatna vprašanja, dileme ali pomisleki, vam bomo z veseljem svetovali po telefonu ali elektronski pošti.