Moj račun      
0

PM Tea Tree Hemp Replenishing Hair & Body Oil

NOVO

PM Tea Tree Hemp Replenishing Hair & Body Oil Vlažilno olje za lase in telo 2-v-1

Bogato hranilno olje pomiri, mehča in ponovno napolni lase in kožo z vlago.
Obogateno s hranili bogatim konopljinim oljem se vpije v lase in kožo ter daje svileno gladek rezultat.
Deli s prijatelji:
27,50 €

Vsebina:

50 ml

KoličinaLinija Tea Tree Hemp podarja zemeljsko, aromaterapevtsko izkušnjo, ki nas popelje v naravo. Dišava z notami bergamota, evkaliptusa, zimzelene rastline in cedrovine. 

Med prvimi brez testiranja na živalih, varni za barvane lase, brez sulfatov in parabenov, veganski, poporabniška reciklirana plastika (PCR). 
Lasje: 1 iztisk olja podrgnemo/razmažemo med dlanmi in nanesemo na čiste, vlažne lase. Nanesemo več pri debelejših laseh. Oblikujemo po želji.
Lahko ga pogladimo po suhih laseh, da odstranimo krepast, slamnat videz in dodamo sijaj.
Na tankih laseh uporabimo minimalno količino izdelka. 
Za gostejše, debelejše, grobe lase nanesemo na z brisačo osušene lase in nato ponovno še enkrat, ko so lasje popolnoma suhi.
Koža: vmasiramo majhno količino izdelka v kožo za obnovo in navlažitev. Odlično tudi kot masažno olje.
Manikura ali pedikura: vmasiramo nekaj kapljic v obnohtno kožico in kožo na rokah in nogah za učinek mehčanja.
Za celovito obnovitveno izkušnjo uporabimo skupaj s Tea Tree Hemp Restoring Shampoo & Body Wash in Tea Tree Hemp Restoring Conditioner & Body Lotion.

NASVETI:
- za stil pričeske posušene na zraku: nanesemo na vlažne lase in pustimo, da se lasje posušijo na zraku. Pričeski daje lahek nadzor;
- za izjemno gladek in raven stil pričeske: majhno količino izdelka nanesemo na suhe lase, potem ko smo lase zgladili z ravnalcem;
- za kodre, oblikovane z difuzorjem: po sušenju kodrov z difuzorjem, nanesemo majhno količino izdelka, da ločimo kodre in oblikujemo spirale brez krepastega, slamnatega videza.